SUT er Søllerød OK's Ungdoms Træning.

Søllerød UngdomsTeam (SUT) er primært rettet mod de 12-18 årige; men er også åben for de lidt ældre.

Træning hver eneste mandag!

Hver eneste mandag bliver der afholdt SUT Træning. Det foregår enten fra klubhuset eller en af de andre nærliggende skove.

Til træningen kommer nogle for at træne særiøst og blive rigtig gode. Andre kommer bare for at have det hyggeligt. Men centralt er selvfølgelig at vi også løber orienteringsløb og prøver at blive bedre.

Trænerne hjælper os alle, og har altid en bane der kan løbes af begyndere, så du er også meget velkommen!

Mandagstræningen starter kl 17.30 hvor alle er klar til at løbe og det typiske indhold er:

• Vi mødes i en skov og afholder træning, hvor alle løber den bane, der passer til deres niveau
  • Så tager vi til bage til Rudegaard hvor nogle går i bad, andre klæder bare om.
  • Så spiser vi sammen i klubhuset. Det er forældregruppen der skiftes til at lave mad.
  • Til sidst holder vi noget teoretisk træning hvor vi snakker om hvad der er på et orienteringskort, og dem der er mere rutinerede får nogle svære øvelser.

Træningen slutter normalt mellem halv ni og ni.

SUT Kalender

Du kan også downloade den seneste plan som PDF her:

SUT Plan Efterår 2017

I PDF filen kan du også se hvem der er ansvarlig for den enkelte træning m.v.

Du skal være tilmeldt SUT-gruppens email-liste, for at få de præcise mødesteder at vide, hver gang. Spørg SUT-træneren hvis du ikke er på listen.

Ungdomsledere

Der er heldigvis flere der hjælper til omkring SUTerne, men de egentlige ungdomsledere er:

Ungdomslederne hjælper gerne med alt omkring orienteringsløb, så spørg bare!