Månedsbanen
Søllerød OK udsætter et sæt træningsbaner i Rude Skov hver måned.

Der vil typisk være baner i forskellige sværhedsgrader og længder.

Banerne kan ses i et kortskab på Rudegård Stadion, Kongevejen 464-468, 2840 Holte.
Posterne er et ophængt papskilt i rød/hvis farve og er forsynet med refleks.

Kortkøb

Man kan kan købe og få tilsendt O-kort på kortbestillingen. Hvis du vælger denne løsning vil du få det nyeste "blanke" kort (dvs uden baner på) over Rudeskov. Du skal selv tegne posterne på. Hvis du har kortet i et plastcharteque og tegner uden på posen kan det bruges mange gange.
Alternativt kan man købe kort hos halinspektøren på Rudegaard Stadion.

Og endelig kan man medbringe sit eget kort, f.eks. et Find Vej kort og så selv tegne banen på.

For medlemmer af Søllerød Orienteringsklub

Hvis du er medlem af Søllerød Orienteringsklub kan du gratis downloade kortene med baner påtrykt. Log in på hjemmesiden og se under "For klubmedlemmer" -> "Månedsbanen".

Medlemmer kan klikke her: Månedsbanen.

Rudegaard set fra Kongevejen.

Rudegård Stadion, Kongevejen 464-468, 2840 Holte.

Kortskabet er lige udenfor mændenes omklædning i stueetagen på bagsiden af Holtehal 1.

Kortskabet. Her kan du se månedens baner og tegne dem over på dit eget medbragte kort.

Der er også lidt information om Søllerød Orienteringsklub.

Sådan ser månedsposterne ud.