Sådan bliver du medlem i Søllerød Orienteringsklub

Du kan melde dig ind i Søllerød Orienteringsklub ved skrive en e-mail til til klubbens kasserer: sok.kasserer@gmail.com.

I e-mail  bedes du give følgende informationer:

• Fulde navn, adresse, fødselsdato & email på den/de person(er), der ønskes indmeldt.
  • Skriv om du ønsker at være aktiv eller passiv (se note) medlem.
  • Skriv om dit email, telefon nr. og/eller adresse må deles med klubmedlemmer.
  • Skriv om du ønsker klubbladet tilsendt per post. (Klubbladet trykkes i sort og hvid, men kan altid læses i farver på denne webside).

En familie kan skrive flere personer på i samme mail.

Af hensyn til vores løbstilmelding og login på denne hjemmeside er det bedst med individuelle e-mail adresser på hver løber. Børn, som ikke har deres egen e-mail, kan dog godt benytte en forældres e-mail.

Her kan du se hvor meget det koster at være medlem pr år.

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende indmeldelse så skriv til sok.kasserer@gmail.com

Ungdom (til og med 24 år) Kr 600
Senior Kr 840
Familie på samme adresse Kr 1440
Passiv (se note) Kr 275

Note:

For at kunne være passivt medlem skal et af følgende to præmisser være opfyldt:
(1) Man skal være aktivt medlem af en anden klub,
(2) Hvis man ikke er aktivt medlem af en anden klub, så har man som udgangspunkt ikke adgang til træning i klubben. Denne variant svarer til et stand-by medlemskab.

Vi glæder os til at møde dig og din familie i skoven

Se kalenderen for næste træning her.