April 2018

Nyt Klubtøj

Som det er mange bekendt, har bestyrelsen i samarbejde med eliteudvalget besluttet, at tiden er inde til at forny den eksisterende klubdragt, dvs. den blå-gul-grønne løbebluse og -jakke. Eliteudvalget har nedsat en arbejdsgruppe, bestående af flere end 10 personer med eliteudvalgsformanden, Troels Christiansen, i spidsen, der har stået for det nye design. Designet blev godkendt af bestyrelsen i december og præsenteret ved julemaveløbet og ved årets første klubtræning den 6. januar. Billedet nedenfor viser designet af løbeblusen. Kollektionen omfatter flere modeller med både korte og lange ærmer og slim og regular pasform.

Designet er moderne og inspireret af bl.a. langrend, cykling og naturligvis orientering. Med søllerødfarverne som bånd om maven på alle løbebluser og jakke fås et gennemgående design, der med grå baggrund bliver praktisk, iøjnefaldende, har identitet og udstråler fart, sport, podieplaceringer og Søllerød! Vi har valgt ikke at designe benklæder, men i stedet at tilbyde Trimtex’ standard sorte o-bukser, overtræksbukser og tights. Det er desuden valgt at gøre forskel på overtrækstøj og løbetøj/konkurrencetøj, idet jakke og hue er udført med meleret baggrundsmønster, som er lidt mere afslappet i udtrykket, men samtidig ser godt ud på podiet og stævnepladsen. Det er valgt at tilføje "orienteringsklub" under "Søllerød" for at signalere, hvilken sport vi dyrker.

Sidste frist for bestilling med klubtilskud og trimtexrabat er den 25. februar 2018.

Bestilling

Første bestillingsrunde er afsluttet. Levering sker samlet i uge 14 2018.

Tøjbank

Til vores yngre løbere har vi oprettet en tøjbank, hvor man kan leje en trøje, der kan byttes til ny størrelse i takt med barnet vokser. Tøjbanken består af kortærmede trailbluser i junior størrelserne 130, 140, 150 og 160.
Der betales en årlig leje af trøjen på 100,- Ved udlevering af blusen betales et depositum på 300,- som nedskrives årligt. Et evt. restbeløb udbetales hvis barnet stopper i ordningen.
Kontakt trænerne for nærmere information om tøjbanken.

Hvad med det gamle tøj?

Sidder der nogen og tænker, "Hvorfor nu nyt tøj, jeg er glad for mine gamle klude", så har man naturligvis lov til at fortsætte med at løbe i dem. Men bestyrelsen opfordrer alle til at hoppe med på bølgen og benytte sig af de gode priser og klubtilskuddet. Klubben er stor, den vokser, og vi fornyr og udvikler os hele tiden. Det er vi stolte over, og med det nye tøj signalerer vi fællesskab og succes over for os selv og for ”de andre”.