Klubtøj

Du kan i princippet løbe i det tøj du har lyst til. Ofte er den dog en god ide at løbe i lange bukser og med lange ærmer. Dette for at modvirke eventuelle skrammer fra skovens grene og undervegetation som brombær og brændenælder.

I orienteringsløb er der ingen specielle regler for tøj, og det er ikke pligt at løbe i klubtøj.

Skulle du alligevel få lyst til at løbe i klubbens farver, findes der officielt klubtøj i Søllerød OK.

(Sommertrøjen skal bestilles specielt, se nedenfor)

Priserne er:

Nyt tøj:
Trøje-korte ærmer: 320 kr.
Trøje-lange ærmer: 340 kr.
Løbebukser: 310 kr.
Overtræksdragt: 940 kr.

Lagersalg:
T-shirts: 50 kr.
Løbebuks 200 kr.
Overtræksbukser 400 kr.

Er du interesseret i klubtøj bedes du kontakte tovholder for klubtøj

Ved køb bedes man betænke klubbens bankkonto med angivelse af navn og 'tøjsalg'.

Sommertrøjen

Søllerød "sommertrøjen" er en net-bluse i luftigt design. Kan fint bruges med en skiundertrøje under! Det er muligt at få navn på. Der fås buff i samme design men uden navn. Se illustration og se nogle af dine klubkammerater med den på.

Sommertrøjen bestilles hos Siven/Bryzos af Iben Maag som en samlet pulje 1-2 gange om året. Der kommer en Doodle ud på mail, hvor der kan skrives navn og størrelse.
Pris varierer lidt efter hvilket tilbud vi kan få i den aktuelle sending, men sidst var det 200 kr. for voksenstørrelse, 160 kr. for børnestørrelse og 50 kr. for buff.
Spørg gerne Iben, hvornår den næste mulighed kommer - ved mange henvendelser bliver det måske snart😄.

Sommertrøjen: