Børne & Unge træning i Søllerød OK

I Søllerød OK er børne- og ungdomstræningen opdelt i 2 grupper:

Ungdomskurser

Ud over aktiviteterne i klubben tilbydes kurser og sommerlejre igennem Dansk Orienterings Forbunds børne og ungeudvalg. Kurserne er opdelt efter alder, og der er følgende grupper:

• Minikurser for de 8-10 årige
  • U1 for de 11-13 årige
  • U2 for de 14-16 årige
  • Junior for de 17-20 årige

Ungdomskurserne er vigtig kilde til både spændende orientering og kammeratskab på tværs af klubberne.

SkovCup

SkovCup, tidligere kaldet Børne- og Ungdomskarrusellen, laves i samarbejde mellem Østkredsens klubber og er to serier af løb kun for børn og unge. Der er 10 løb i april-juni og igen 10 løb i august-oktober hvor der løbes om onsdagen. Der er desuden SkovCup finalen der ligger på Grundlovsdag og er afslutningen på forårets SkovCup.

KUM- KredsUngdomsMatch

KUM er et arrangement, hvor de 3 kredse i Danmark (Øst,Nord og Syd) konkurrerer indbyrdes med hold bestående af kredsenes 6 bedste løbere i hver dame- og herreklasse fra 11-12 til 19-20. Dvs. at et fuldt kredshold består af 60 løbere – og at stævnet derfor har deltagelse af 180 løbere i alt.

Søllerød OK har været pænt repræsenteret de sidste år og gjort en god indsats. Se løbsoversigten for hvilke løb der tæller som udtagelse.